HOME SÉTAREPÜLÉSEK ÉLMÉNYREPÜLŐ PROGRAMOK HELIKOPTERES SÉTAREPÜLÉSEK MŰREPÜLÉS VITORLÁZÓREPÜLÉS  
   
EXKLUZÍV AJÁNDÉK VOUCHER
INFORMÁCIÓ
 
 
FACEBOOK PROFIL
YOUTUBE CHANNEL
 
M1 ÉLETMUVÉSZ
bmw
ZANZIBÁR
PEPITA DÍJ
RTL KLUB
PROMONTOR TV
SPORTKLUB
SPORTMIRROR
 
® 2006-2020 Sirály Kisgépes Repülés-koordináció | Minden jog fenntartva!
   
  életmuvész

A voucher kiállítása INGYENES, azaz a voucher igénylésével kapcsolatban Önnek nincsenek plusz költségei!

Az ajándék voucherek megrendelésekor Önnek nem kell konkrét repülési időponton törnie a fejét, azt az érvényességi időn belül (A SARS-CoV-2 járvány okozta bizonytalansági faktor okán, minden voucher 12 hónapos érvényességi idővel kerül kiállításra!) bármikor szabadon felhasználhatja az ajándékozott.

A voucher a kiválasztott program összes paraméterén túl tartalmazza az ajándékozott teljes nevét és az Ön, mint ajándékozó személyes üzenetét, jókívánságait, ezzel is személyesebbé téve az ajándékot!

24 órán belül át is adhatja!

Igénylése a hét bármely napján érkezzen is be hozzánk, 24 órán belül a mailboxában találja a program minden paraméterét tartalmazó visszaigazolásunkat (ellenőrizze majd a SPAM mappát is!), valamint a vouchert amit tetszőleges formátumban kinyomtatva adhat át, vagy akár digitális formában is továbbíthat az ünnepeltnek.

A program költségeinek átutalására a visszaigazolás (egyben a voucher) megérkezése utáni 6 banki nap áll rendelkezésére. A program költségeinek beérkezésének napjával a voucher aktívvá válik, azaz bármikor szabadon felhasználhatja a tulajdonosa.

Várady Nikolett: Egy élmény Örök, míg egy tárgy elhasználodik, eltünik, elhagyjuk, nem biztos, hogy egész életünkön át végig kisér minket. Egy élményekkel teli emlék velünk marad amíg élünk.
Egy emléket sokkal többet emleget az ember, mint egy tárgyi ajándékot! Így voltam én is vele, amikor a párom születésnapjára egy repülést ajándékoztam, amit a mai napig emleget, hogy sokkal jobban örült ennek, mint egész életében bármi másnak. SOHA nem felejti el, ez Örök ez már az Övé, és senki nem veheti el.

 
EMAIL