HOME SÉTAREPÜLÉSEK ÉLMÉNYREPÜLŐ PROGRAMOK HELIKOPTERES SÉTAREPÜLÉSEK MŰREPÜLÉS VITORLÁZÓREPÜLÉS  
   
SÉTAREPÜLÉSEK
INFORMÁCIÓ
 
 
FACEBOOK PROFIL
YOUTUBE CHANNEL
 
M1 ÉLETMUVÉSZ
bmw
ZANZIBÁR
PEPITA DÍJ
RTL KLUB
PROMONTOR TV
SPORTKLUB
SPORTMIRROR
 
® 2006-2020 Sirály Kisgépes Repülés-koordináció | Minden jog fenntartva!
 

Akkor ajánlom a sétarepülő programokat, ha most barátkozol először a repülés gondolatával, és elsősorban nyugodt, adrenalin mentes repülés közben szeretnéd élvezni a madártávlat panorámáját, vagy ilyen habitusú embernek keresel repülő programot ajándékba.

Beszédes a sétarepülés megnevezés, hiszen a "sétakocsikázáshoz" hasonlóan itt is a legkényelmesebb, legnyugodtabb repülésre törekszünk. Szó szerint hasonló az autózáshoz, csak kicsit magasabban leszünk, de ezerszer szebb panorámával találkozhatsz. Nincsenek flikk-flakkok, nem csinálunk terheléses manővereket, a cél, hogy kényelmes körülmények között gyönyörködhess a madártávlat szépségében.

A földfelszínhez viszonyított repülési magasságunk átlagosan 250-500 méter. Innen pazar kilátás nyílik a minket körülvevő tájra és minden markáns épület, tájegység jól kivehető, még az utakon haladó autók is.

Mivel Magyarország légtere 98%-ban szabadon repülhető, elrepíthetünk bárhová, ahová a szíved húz. Amennyiben a célpontot nem találtad meg a kidolgozott programajánlatok között írd meg nekünk, hogy merre repülnél szívesen és 24 órán belül elkészítjük Neked az útvonaltervet és a kiszámoljuk a megvalósítás költségeit. Ide írhatsz: siraly@siraly.eu

Éld át Te is! Minden élménnyel több leszel!

Várady Nikolett: Egy élmény Örök, míg egy tárgy elhasználodik, eltünik, elhagyjuk, nem biztos, hogy egész életünkön át végig kisér minket. Egy élményekkel teli emlék velünk marad amíg élünk.
Egy emléket sokkal többet emleget az ember, mint egy tárgyi ajándékot! Így voltam én is vele, amikor a párom születésnapjára egy repülést ajándékoztam, amit a mai napig emleget, hogy sokkal jobban örült ennek, mint egész életében bármi másnak. SOHA nem felejti el, ez Örök ez már az Övé, és senki nem veheti el.

 
EMAIL