HOME SÉTAREPÜLÉSEK ÉLMÉNYREPÜLŐ PROGRAMOK HELIKOPTERES SÉTAREPÜLÉSEK MŰREPÜLÉS VITORLÁZÓREPÜLÉS  
   
HELIKOPTERES SÉTAREPÜLÉSEK
INFORMÁCIÓ
 
 
FACEBOOK PROFIL
YOUTUBE CHANNEL
 
M1 ÉLETMUVÉSZ
bmw
ZANZIBÁR
PEPITA DÍJ
RTL KLUB
PROMONTOR TV
SPORTKLUB
SPORTMIRROR
 
® 2006-2020 Sirály Kisgépes Repülés-koordináció | Minden jog fenntartva!
 

Repülni jó!

A helyből történő felszállásnak, a lebegésnek van egy semmihez sem fogható varázsa.

Ezt csak helikopteren élheti át az ember. A célpontok felett szinte megállhatunk gyönyörködni a panorámában, arról nem is beszélve, hogy a plexi "buborék kabinnak" köszönhetően a legszélesvásznúbb kilátásban lesz részünk. Amennyiben vonz a repülés ezen "furcsa" módja, vagy ilyen típusú embernek keresel ajándékot, alább ajánlok helikopteres programokat!

 

A földfelszínhez viszonyított repülési magasságunk átlagosan 150-250 méter. Innen pazar kilátás nyílik a minket körülvevő tájra és minden markáns épület, tájegység jól kivehető, még az utakon haladó autók is.

Mivel Magyarország légtere 98%-ban szabadon repülhető, elrepíthetünk bárhová, ahová a szíved húz. Amennyiben a célpontot nem találtad meg a kidolgozott programajánlatok között írd meg nekünk, hogy merre repülnél szívesen és 24 órán belül elkészítjük Neked az útvonaltervet és a kiszámoljuk a megvalósítás költségeit. Ide írhatsz: siraly@siraly.eu

Éld át Te is! Minden élménnyel több leszel!

Sipos Károly: Két szubjektív gondolat:
1. A repülés kezdete a talajtól való elrugaszkodással kezdődik, és a repülés, egy attól való függetlenséget ad azok számára akik az életük többi órájában kénytelenek két lábbal a földön járva kezelni munkájukat, családjukat, életüket.
2. Az élmény, a megtapasztalás egy olyan érték, amely nem államosítható, nem veheti el a bank, nem lopják el tőled, nem viheti el a betörő, egyszóval amíg élsz a TIED marad. (lehet,hogy utána is, de ez ügyben még nem olvastam tanulmányokat

 
EMAIL