HOME SÉTAREPÜLÉSEK ÉLMÉNYREPÜLŐ PROGRAMOK HELIKOPTERES SÉTAREPÜLÉSEK MŰREPÜLÉS VITORLÁZÓREPÜLÉS  
   
ÉLMÉNYREPÜLÉSEK
INFORMÁCIÓ
 
 
FACEBOOK PROFIL
YOUTUBE CHANNEL
 
M1 ÉLETMUVÉSZ
bmw
ZANZIBÁR
PEPITA DÍJ
RTL KLUB
PROMONTOR TV
SPORTKLUB
SPORTMIRROR
 
® 2006-2020 Sirály Kisgépes Repülés-koordináció | Minden jog fenntartva!
 

Akkor ajánlom az élményrepülő programokat, ha már kipróbáltál sétarepüléseket és a látványon túl a háromdimenziós mozgás dinamikája is mozgatja a fantáziád.

Örömmel segítünk megtapasztalni.

Ha "adrenalin vadász" vagy, vonz a sebesség és élvezed a fizikai erők hatásait, ha a vidámparkban is te vagy az, aki mindenre felülsz, netán új izgalmakra vágysz, vagy ilyen típusú embernek keresel ajándékot, itt ajánlok kedvedre való programokat!

A földfelszínhez viszonyított repülési magasságunk átlagosan 250-2500 méter. Innen pazar kilátás nyílik a minket körülvevő tájra és minden markáns épület, tájegység jól kivehető.

Mivel Magyarország légtere 98%-ban szabadon repülhető, elrepíthetünk bárhová, ahová a szíved húz. Amennyiben a célpontot nem találtad meg a kidolgozott programajánlatok között írd meg nekünk, hogy merre repülnél szívesen és 24 órán belül elkészítjük Neked az útvonaltervet és a kiszámoljuk a megvalósítás költségeit. Ide írhatsz: siraly@siraly.eu

Éld át Te is! Minden élménnyel több leszel!

Jakab Gabriella : Az álmok, ha akarjuk valóra válhatnak! Ki ne álmodna a repülés élményéről géppel vagy akár anélkül? Aki pedig 1x kipróbálta vágyik vissza újra...Az élmény a saját magunkba csomagolt ajándék, melyet akkor bontunk ki újra, mikor akarunk, akár csak a gondolat szintjén. Az nem tudják elvenni tőlünk, nem veszíthetjük el, nem törik össze, nem fogy el, nem tudjuk kinőni, nem marad hűlt helye, mint a tárgyiasult ajándékoknak.Örök. A közös kellemes élmények pedig összekovácsoló erővel is bírnak, ami ma már ritka kincs. L'ég veletek !

 
EMAIL